Barkeeper, Hotel Alexandra

Vi søkjer fleire bartenderar med erfaring frå dispensbartending, Cocktail bartending, nattklubb, samt servering og erfaring med å presentere. Vi søkjer deg som har ei genuin glede av og ei brennande interesse for å yte service og skape gode opplevingar for våre gjester.

Send søknad med CV til daniel.diaw@alexandra.no

 

Servitørar, Hoven Restaurant

Vi søkjer erfarne skandinavisk språklege servitørar til vår à la carte restaurant for vår/sommar/haust. Vinkunnskap er ein fordel, men er ikkje avgjerande. Varierande arbeidstid i full- og deltid. Du må vere over 18 år for å arbeide i restauranten. Vi søkjer etter personar som har ei genuin glede og stoltheit i å yte service, og skape gode opplevingar for våre besøkjande.

Send søknad med CV til thomas@alexandra.no

 

Barmedarbeidarar, Hoven Restaurant

Vi søkjer erfarne skandinavisk språklege medarbeidarar til Hoven Bar for vår/sommar/haust. Du må ha erfaring i dispensbar. Barkurs er ein fordel, men er ikkje avgjerande. Varierande arbeidstid i full- og deltid. Du må vere over 20 år for å arbeide i baren.

Vi søkjer etter personar som har ei genuin glede og stoltheit i å yte service, og skape gode opplevingar for våre besøkjande.

Send søknad med CV til thomas@alexandra.no