SPA (Salus per aqua) betyr "helse gjennom vatn" og har i århundre involvert mineralrikt vatn, varme og avslapning. Alexandra Spa er bygd med ditt velvære i tankane. Målet vårt er å gje kropp og sjel omsorg og avslapning. Våre høgt kvalifiserte terapeuter vil ta vare på deg med eit breitt spekter av behandlingar som passar for både menn og kvinner.

Ver merksam på at Alexandra Bad & Spa er forbeholdt våre buande gjester, etter innsjekk og før utsjekk. Det er forbode å ta med drikke eller glass til Bad & Spa.

Vi minner om at all bading er på eige ansvar. 

Val av behandling
Dersom du er usikker på kva behandling som passar deg best, gjer vi deg gjerne råd. Vi lovar at du etter eit besøk vil føle deg betre rusta til å møte ein travel og krevjande kvardag. Her finn du vår komplette SPA-meny (behandlingar). 

Opningstider og prisar
Spa-avdelinga er opa kvar dag frå 08.00 til 20.00 når hotellet er ope. Inngong kun for vaksne over 18 år. Inngang for buande gjestar i Spa-avddelinga kr 210,- pr dag i midtveke og kr 295,- pr dag i helg (fre-søn). Merk at spabehaldlingar ikkje er tilgjengeleg 23. og 24. mai grunna kurs.  

SPA-behandlingar

Godt å vite

Alexandra Spa