Det er på tide å møtast igjen, og i Loen kan du kombinere fagleg og sosialt påfyll. Med eit førsteklasses hotell og ny konferanseavdeling, ein heis som løftar deg 1011 meter til fjells og eit vell av aktivitetar, er Loen blitt ein komplett stad for å lære, nyte og oppleve - heile året.

Hotel Alexandra har tre møteavdelingar med til saman 1500 m2 kongress-areal og fleire ulike grupperom. Ein kursvert er tilgjengeleg for dykk, og det er fritt breiband i heile hotellet. På dagar med god kapasitet tilbyr vi kurspakke frå kr 1.860,- i enkeltrom inkludert fullpensjon, møterom, kaffi/te og inngang i Alexandra Bad. Vi skreddersyr gjerne eit opplegg med aktivitetar som lagbygging m.m.

Ta kontakt med oss for eit tilbod. Tel. 57 87 50 50 eller alex@alexandra.no 

Pausemeny

 

Bortekontor

Treng du ein restart, og kanskje litt nye impulsar? Ta med jobben til Hotel Alexandra i Loen og kjenn at blikket hevar seg og hjernen får litt betre plass. Jobb når du føler for det, og ta fri når det passar. 

Incentive og teambuilding

BYGG RELASJONAR - LÆR - OPPLEV!

Ta med gjestane eller kollegaene dine til hjartet av dei norske fjordane, og gi dei uforgløymelege minner! Loen tilbyr eventyrlege opplevingar året rundt.