Mottaking med aperitif og snacks
Medan brudeparet sikrar minner saman med fotograf kan vi ta hand om gjestene. Aperitiffen serverer vi i salongen, i hagen, ved marinaen eller på terrassen. Her kan vi også servere frukt eller fingermat frå bugnande fat. Noko lite i magen er godt og appetittvekkjande før middagen.

Bryllaupsmeny
Kjøkkensjefen vår har komponert fleire flotte og smakfulle menyar som de kan velje mellom, både tre-, fire- og femretters menyar. Har de andre ønskje kan vi sjølvsagt tilpasse dette. Barna kan få eigen meny.

Drikke
Når menyen er bestemt, lager vår F&B Manager anbefaling på korresponderande vinar for å gjere den kulinariske opplevinga komplett. Det fins også mange gode alkoholfrie produkt.

Kaker og kaffi
Bryllaupskaka skal vere ein fest for både auge og gane. Vår kreative konditor elskar å variere med ingrediensane for å skape spanande, saftige og velsmakande kaker. Mousse, kvit- eller mørk sjokolade, trøffel, ganache, mintsjokolade, friske frukter – berre fantasien set grenser. Utforming kan gjerast i varierande storleikar, og pynta i forhold til fargar og tema i bryllaupet. Utfordre gjerne den flinke konditoren vår. Dersom de ynskjer fleire val på kakebordet, kan ekstra kaker bestillast frå kakemenyen.

Longdrinkkupongar
Dersom brudeparet ønskjer å spandere ein runde eller to i baren lagar vi drikkekupongar som gjestene kan nytte. Her avtalast eit eit maksbeløp pr kupong og de betaler for faktisk forbruk.

Foto over: Marius Muresan/Unsplash og Alexander Naglestad/Unsplash